Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 19:10 - Психотронно оръжие срещу българит
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1145 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image Психотронно оръжие срещу българит
http://www.zahariada.com/

Книги: Невидимата Атака  
Автор: Eлтимир
Публикувано: 27 Nov 2006
 
image image
 
ПСИ ОРЪЖИЕТО

Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Сега обаче искам да говоря за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България. Имайте предвид, че колкото сме по-невежи, толкова по-лесно ни управляват. И колкото повече знаем, толкова по-трудно ще им е да си играят с нас и със съдбите ни. През 2004 година посетител от електронния сайт на Движение “Воини на Тангра” писа: “Какви са войните, които се водят? И с какви оръжия? Попадам на множество едни и същи симптоми в много хора, като повечето от тях нямат нищо общо един с друг.“
Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони. В случай, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до милион и половина долара компенсации, а канадското – до 700 хиляди. Подобни закони , за които ще говорим по-долу, бяха гласувани и в Русия. Ние обаче си живеем в блажено невежество, затова над нас могат да извършват всякакви безплатни експерименти.

***

Какво е психотронно оръжие? Психотронното оръжие - не е монопол на торсиониката и микролептониката. Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства... Сега вече недоразумения не би трябвало да има.

***

През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.
Когато тактиката на премълчаването не дава резултат, се прибягва до обратния метод. Появяват се всякакви небивалици по темата, почва безкрайно коментиране на несъществени подробности, докато сериозното обсъждане се превърне във фарс. Съществуването на пси-оръжието вече не е тайна, обаче фактите са изопачени до неузнаваемост. Смея да ви препоръчам по-малко по обем приемане на информация. Но по-критично, по-внимателно, по-задълбочено и с максимално осмисляне на фактите. В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от разнопосочни факти. Обърквате се в този лабиринт и измъкване няма. Или както се казва, най-добре е да бързате бавно.

***

Ще дам доказателства за съществуване на психотронни оръжия. Сега само ще напомня, че първият психотронен опит е извършен през 1929 година в лондонския театър “Лирик”. Скок в изследванията предизвикали така наречените Таблички на Один, които правителството на Третия Райх получило от Карл Вилигут, техен наследствен притежател. За института /или по-точно веригата институти/ “Аненербе”, занимаващ се с тези изследвания били отпуснати повече средства, отколкото американците похарчили за разработването на атомното оръжие. След Втората световна война резултатите се оказали в ръцете на съюзниците – СССР и САЩ. Сами можете да си представите колко е усъвършенствана тази техника оттогава насам. По въпроса съществува огромна литература, но кой знае защо тази литература не се превежда и издава у нас.
Още през 1977 г. "Дифенс интелиджънс ейджънси" (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен МК върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо неподозиращите индивиди. В “Дифенс нюз” от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска МК технология. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части. В броя на “Тайм” от 03.01.1993 г. пише: “Американците и руснаците откриват общи интереси... ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА... Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на ‘акустичната психо-корекция’. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум...” При това не се нарушават другите функции на интелекта. Според “Сайънтифик америкън” (бр. 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на "тихото" оръжие.Това вече са официални съобщения и те не са опровергани. Затова не пренебрегвайте предупрежденията. Те може да ви бъдат от полза един ден.
Знам много повече, отколкото пиша. Само че няма никакъв смисъл да казвам всичко, което знам. Виждал съм психотронна апаратура. Виждал съм хора, подложени на нейното въздействие. Самият аз изпитах ударите на това оръжие. Така че съзнавам какво пиша. Разбира се, рискът е голям, след като написаното види бял свят, едва ли ще ме оставят дълго да се наслаждавам на тоя бял свят. Само че по-страшно е, ако не го напиша. Вчера аз бях ударен, утре ще ударят детето ми, ще ударят вашето дете. Не е ли по-страшно? Или не вярвате?
Водиха се нещо като съдебни дела за убийствата в дискотека “Индиго” и за издавените деца в река Лим. В първия случай отложиха делото, а във втория осъдиха невинен човек – шофьора. Съдиите явно разчитат, че необяснимите факти около “Индиго” ще бъдат забравени. И че с осъждането на невинния шофьор ще отпаднат въпросите около един предварително спукан болт, довел до трагедията. Истината е, че и в двата случая става въпрос за предварително замислени и перфектно изпълнени хладнокръвни убийства на български деца. След трагедията в “Индиго” някои деца не си спомняха, че изобщо са ходили на дискотека. Същите пропадания в паметта имаше и след трагедията в Лим. Съвпадения – казвате. Аз знам, че не са съвпадения, тъй като същите пропадания в паметта са ми познати до болка. Но де да бяха само те! Не забравяйте, че войната е срещу генофонда на българската нация.
Помните ли колко невинни хорица бяха обвинени, че са убили своите деца? Случаят с Даниела Терзийска би трябвало да отвори очите на мнозина. Целта беше да привикнем към мисълта, че е напълно нормално, в реда на нещата родител да убие детето си. Когато обвиниха невинната Даниела, те ни подготвяха към хладнокръвно приемане на подобни събития, когато те станат реалност. Е, вече са реалност. В началото на март 2005 година 48 годишният Марин Димитров убил своята дъщеря и внучето си. Вече задържан, той по някое време казал на полицаите, че трябва да се прибира вкъщи, за да убие дъщеря си и внук си. Каква подсъзнателна заповед трябва да е получил този нещастник, за да извърши нещо, което никой нормален мозък не е в състояние да приеме? В същия ден 55 годишната Йорданка Гуйкова удушила внучето си, тъй като “видяла как то изчезва и тя го стиснала здраво, за да не изчезне”. Това са известни, официално обявени, неподлежащи на опровержение факти а колко такива се крият и потулват?
Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Същата дейност се дублира от емисари на руското ГРУ. От групите на проф. Борис Золотов и за “месията” Виссарион. Тези групи, ползващи се със закрилата на НСС и на нейния директор ген. Иван Чобанов изпълняват съвсем спокойно своите убийствени задачи. Нека поясня: става дума не за набедените интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. За унищожение бяха набелязани и хората, доказали, че не могат и не искат да се примирят с убийствената за нашата нация система. Хората, доказали, че са решени да противостоят на Злото. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.
Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров беше останал, но и него поставиха под контрол. Идилията на идиотите вече може да бъде пълна.
Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Празнината се запълва, както Дичев ни бе предупредил – с малцинства. Било ускорено развъждани, било внасяни механично от съседни и не толкова съседни страни.
Втори път на прицел са мислещите хора на България. Погледнете само депутатите – с малки изключения тези субекти /съжалявам, но не мога даже хора да ги нарека/ са за сериозно лечение, умствено увредени типове, а те седнали да ни управляват. Виждаме как ни управляват.
Накрая като прибавим ударите срещу най-малката, най-кротката, най-умерената проява на български национализъм, картинката става пълна. Известно е, че национализмът е имунната система на всяка една нация. Какво става с организъм, чиято имунна система е унищожена? Същевременно се поощряват прояви на истеричен лъженационализъм. За да се покаже колко лошо нещо е национализмът, и колко търпими са нашите либерално-демократични власти към своите противници. Нищо подобно, търпимост не съществува. Пощада не е предвидена. Оцеляването е заблуда. Милост и съчувствие няма да получим. Нито помощ. Ние, българите трябва да изчезнем от лицето на този свят. Кратко и ясно. Присъдата е прочетена и не подлежи на обжалване.
МАЛЪК НАГЛЕДЕН ПРИМЕР
На психотронно въздействие сме подложени всички. Най-вече посредством телевизията. Но в разрез с общоприетото мнение, аз мисля, че по-голямо внимание заслужават индивидуално насочените удари. Такива имаше и срещу Движение “Воини на Тангра”.
За първия такъв удар научих през лятото на 2003 година. В своята биографична книга “Време на чудеса” описвам подробно всичко, с конкретните имена. Тук обаче ще ги премълча. И така, през 2003 година един от нашите се отдръпна със странния мотив, че не искал да му бърникат с машинки из мозъка. Повече обяснения не даде. Вторият случай имаше по-трагичен завършек. Човекът, върху който бе въздействано престана да различава внушенията от реалността. Накрая почна да живее сред своите видения, в някаква измислена реалност. Към третия подходът бе по-различен. Специализираната група на ген. Иван Чобанов, бивш Директор на Институт по психотроника така обърка мозъчето на момчето, че то извърши предателство срещу всичко, в което се бе клело до тоя момент. Извърши предателство и срещу всички, които до този момент му бяха приятели. Пълна подмяна на ценностите. Пълна морална деградация. При това съм длъжен да отбележа, че деградацията бе постигната без помощта на апаратура, а единствено с прилагане на НЛП /Невро-лингвистично програмиране/ и ПЛП /психо-лингвистично програмиране/. Момчето нямаше нито достатъчно воля, нито достатъчно знания да отрази атаките и стана тяхна жертва. Ето как психотрониката може да превърне приятеля в предател. За прилагане на подобна методика в други държави е предвидена наказателна отговорност и солидни обезщетения. В България на Злото е дадена пълна свобода. В България Злото се ползва с покровителството както на изпълнителната и законодателна власт, така и на силовите министерства и служби. На цялата тази мощ ние сме в състояние да противопоставим единствено своите знания и своята воля. И покровителството на Небето, което не изоставя в беда своите верни синове и дъщери.
Съветвам ви да се отнасяте критично към твърденията, че излъчванията могат да бъдат екранирани. Не е нужно да нахлупвате на главите си алуминиеви тенджери, за да разберете, че е смешно. Спомнете си, че пси-опити бяха провеждани с подводници, намиращи се на морското дъно. Класически пример е американската подводница “Наутилус”. Пси-опити бяха провеждани и с орбитални космически станции. А те са добре, твърде добре екранирани. Екранирането не е достатъчно ефикасно. Много по-мощно средство е вътрешната човешка защита.
Ето нещо конкретно: “На границата на човешкото ефирно тяло (в други случаи - в самото ефирно тяло) се създава зона, поглъщаща и трансформираща исходното излъчване в подходящо за организма. ” Когато човек съумее да се изпълни с решимост за противодействие, когато се освободи от страховете и съмненията, самият човешки организъм почва да излъчва “противофаза”, неутрализираща вредните въздействия и даже притежаваща способността за обратно въздействие върху техния източник. Помнете, че много зависи от самите вас, и че истинската Сила е вътре във вас. Мислено им кажете, че сте по-силни от тях. Изпълнете се с дълбоката вяра, че този свят е ваш, че тук вие сте господари, че Небето бди над вас, и че Земята ви закриля. Те ще отстъпят.

***

Да видим как е в Русия. В руската Дума се обсъжда проект на закон, наречен “За информационно-психологическа безопасност”. Подобен закон не действа в нито една друга страна. В Русия подобна законодателна инициатива станала възможна, след като научно било доказано, че средствата за информационно-психологическо въздействие могат да причинят вреда не само на здравето, но и да доведат до блокиране на несъзнателно ниво на свободата за човешко волеизявление, до загуба на способността към политическа, културна, етническа и друга самоидентификация, до манипулация на общественото съзнание и дори до разрушаване на единното информационно и духовно пространство на Руската федерация. У нас все още методиките за извънсетивно въздействие се радват на пълна свобода. Нещо повече - в политиката, както и в “бизнеса” вече не могат да минат без тях. На законодателна инициатива като тази в Русия едва ли можем да разчитаме, затова не ни остава нищо друго, освен да изучим механизмите и самите ние да преминем към тяхното използване.

***

А в САЩ как е? Почти всички психотронни технологии са разработени в знаменитата лаборатория в Лос Аламос в рамките на националната програма за създаване на т. нар. “несмъртоносно оръжие”. Съдейки по личността на нейния ръководител, още много изненади ни очакват. Доктор Джон Александер, 62 годишен, бивш директор на програмата по разработка на “несмъртоносно оръжие” в националната лаборатория на Лос Аламос, а сега съветник на американското правителство е твърде интересна личност. Като полковник от войските със специално назначение, той е воювал в Тайланд и Виетнам. Там се увлича от будизма и го изучава в местните манастири. Будизмът така повлиял на чистата /откъм исторически предразсъдъци/ американска душичка, че у полковника се появил траен интерес към всички паранормални явления.
През 1980 г. Александер публикувал програмна статия за оръжията на бъдещето в американското списание Military Review. В нея твърдял, че “има оръжейни системи, които действат на мозъка, и чиято летална възможност вече е била демонстрирана”, като специално споменавал психокинезата, телепатичното манипулиране на човешкото поведение, излизането на човешката душа извън тялото и т. н. Статията привлякла вниманието на генералите от Пентагона и Александер бързо получил статуса на Гуру в политическите и военни кръгове на САЩ. През 1983 г. Александер се сприятелява с Ал Гор, когото обучава на методите за невролингвистично програмиране.
А сега да хвърлим поглед на новите приятели на Александер, помогнали му във финансирането на фантастичните наглед проекти.
Полковник Джедай
На полковника изглежда много му харесвал филма “Междузвездни войни” и лансираната там идея за тайната сила на рицарите Джедай. През 1983 г. благодарение на дружбата си с генерал лейтенант Стъбълбайн, който по-късно застава начело на Управлението за военно разузнаване на САЩ, Александер получил средства за програма, изследваща телекинезата, която той така и нарекъл - “Джедай”.
След уволняването си от армията през 1988 г. Александер бил приет на работа в Националните лаборатории в Лос Аламос, където попада под крилото на Дженет Морис, писателка на фантастични романи, а заедно с това и директор по изследванията към Съвета на САЩ по глобалните стратегии (U.S. Global Strategy Council - USGSC). Именно USGSC стои в основата на американската национална програма в областта на несмъртоносните оръжия и притежава множество лаборатории, работещи по този проблем.
Днес Александер е фактическият главен специалист на САЩ по въпросите, свързани с несмъртоносните оръжия. Ако някоя тайна служба си постави за цел да проследи увлеченията на бившия полковник, за да изясни приоритетите на Съединените щати в областта на новите видове оръжия, тя би била силно учудена. Работата е там, че Александер не е пренебрегнал нито една паранормална тема. Той е член на Съвета на Международната Асоциация за изучаване на живота след смъртта, организатор е на националната конференция през 1993 г. в Санта Фе, посветена на “научно-техническите отчети за изследване на ритуалите, околосмъртните опити, човешките контакти с чуждопланетни същества и други, така наречени аномални опити”. Александер също така влиза в групата Aviary по изучаване на НЛО. Той даже е слизал на океанското дъно край о-в Бимини в търсене на Атлантида.
База № 01168
“Несмъртоносното оръжие”, над което се трудят в Лос Аламос по руската военна класификация е тясно свързано с т. нар. “информационно оръжие”, въздействащо само на техниката. Според определението на бившия генерален директор на ФАПСИ Александър Старовойтов, информационното оръжие, това е арсенал от средства за несанкциониран достъп до информация и извеждане от строя на електронните системи за управление. Обаче в Русия по традиция смятат, че такова оръжие е в състояние да въздейства не само на противниковите войници, а на цялото население на дадена страна. През 1996 г. аналитикът от Центъра за изследване на чуждестранните армии от Форт Ливънуорт /Канзас/ Тимоти Томас, провеждайки изследване на руските перспективи в областта на информационното оръжие, се опитал да обясни този феномен. Според неговите данни, исторически Съветският Съюз усилено разработвал теориите за информационно управление. Например, един от най-интересните методи за манипулиране на информацията е бил описан теоретично от т. нар. “рефлективен контрол”. Неговият смисъл е в това, да достави на неприятеля такава информация, която ще го застави да действа по определен начин. Тази теория е била разработвана през 50-те и 60-те години в първия компютърен център на руското военно министерство /известно като “военен обект № 01168”/. Освен това, по данни на Томас, в СССР разработвали теория на дезинформацията, при използването на която във време на военен конфликт населението отказва да подкрепя собствената армия.
Чувайки за новия вид оръжие, разработвано в САЩ, руските военни, а след тях и депутатите решили, че американците са решили докрай задачата за манипулиране на населението. Това предположение прераснало в увереност, когато станали известни сумите, харчени от САЩ при разработките на информационното оръжие. По данни на руското разузнаване, американските разходи по създаване на технологии за информационна борба за последните 12 години били увеличени 4 пъти и днес заемат първо място сред разходите за всички военни програми.
Паниката се усили, когато ръководителите на ФАПСИ обявиха, че ефектът от използването на информационни средства за борба, са сравними с използването на оръжие за масово поразяване. Едновременно с това, във ФАПСИ подготвиха и публикуваха аналитична справка под предизвикателното заглавие “Информационното оръжие като заплаха за националната безопасност на Русия”. В резултат през 1997 г. от Държавната Дума, а след това и от Междупарламентарната асамблея на страните от СМД се обърнаха към ООН и Европейския съюз с предложение за приемане на международна конвенция, забраняваща информационните войни и ограничаване на информационното оръжие. През март 1998 г. този въпрос бил повдигнат пред генералния секретар на ООН Кофи Анан и по инициатива на Русия бил включен в дневния ред на Генералната асамблея на ООН.

***

Въпросите, свързани с психотронните и информационни оръжия предизвикват оживени дискусии в целия свят. Единствената държава, наложила забрана над тази тема е България. Хубавото е, че заповедта на ДС, извинявайте - на НСС се спазва толкова, колкото сухия режим в предвоенна Америка. Засега ще посочим четири източника, откъдето нашите приятели и съмишленици могат да научат онова, което премълчава независимата /от своите редактори и журналисти/ свободна българска преса. На първо място това са статиите и интервютата на академик Тодор Дичев. За жалост те са твърде редки, но колкото и невероятно да звучат, твърденията на г-н Дичев в крайна сметка се потвърждават. Също така препоръчваме романа “Армагедон”, където макар с помощта на художественото слово, авторът, пишещ под псевдонима Артър Ленгли обяснява част от събитията не само по света, но и в България, и даже тези в Царичина. Третият източник на информация е Интернет, където тайните служби, заети с търсенето на Кафявия Призрак не винаги успяват да се намесят навреме. Четвъртият източник е Интернет сайта на Движение “Воини на Тангра”. Уверявам ви, ще намерите учудващо интересни факти.

***

Сега ще ме попитате защо пиша тези неща и какво предлагам. Пиша, защото не вярвам във всемогъществото на “господарите”. Има Един Друг, Който е над тях и над нас, и Който решава. Без Него нищо не може да се извърши. Нито на земята, нито на небето. Само че за да получим Неговата помощ, ние трябва да я поискаме и да я заслужим. Досега не сме поискали първото и не сме заслужили второто.
Какво предлагам? Има една формула от първата половина на ХХ век, която гласи: “Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!” Кой е създал формулата, защо, как – те са отделни въпроси. Важното сега е, че в тези три кратки фрази се съдържа огромна мъдрост и те могат да се окажат ключ към нашето спасение. Ако съумеем да ги осмислим и да ги приложим. И още: съгласно древните закони, Злото не идва, ако не е повикано, ако не е допуснато доброволно. Случило се е – значи сме поискали да се случи. Ами тогава нека се научим да искаме онова, което наистина желаем да ни се случи. Пък може би тогава светът около нас ще се промени. Струва си поне да опитаме. Бездруго няма какво да губим. 

***

Сега да се спрем малко по-подробно на МЕТОДИКАТА ЗА ЗОМБИРАНЕ
Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел определени хора. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид. Групите на ЦРУ се ръководят, както вече казах от лицето Тамара Тютченко. Украинска еврейка, омъжена за свой сънародник, гражданин на Кипър. Централата се намира интересно защо в гръцката част на този остров. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на "куфарчето". Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. А наскоро се получиха сведения, че съществува подобрен модел, по-лек и по-компактен. С него се извършва облъчването. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Апаратът излъчва прецизно насочен СВЧ /свръхвисокочестотен/ поток, изключващ безуславните рефлекси у човека. И човекът става напълно безпомощен, податлив на всякакви внушения и манипулации. Със същата апаратура може да бъде атакуван и конкретен орган, например сърцето. Или да бъде парализирано дишането. Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Има доста белези кога човек е подложен на пси въздействие. Когато ви се случи да сънувате няколко нощи подред не по един или два, а по 10 или 20 сънища, това вече е сигурен знак, че срещу вас се извършва атака. Или когато чувате натрапчив ритмичен шум. Във втория случай не си мислете, че сте жертва на слухова халюцинация. Звукът е съвсем реален, предизвикан е от въздействието върху ушната мембрана. Рязко се влошава зрението, появяват се нарушения във вестибуларния апарат. В зависимост от прилаганата честота на облъчване и нейната интензивност. Фактите не са чак толкова неизвестни. Но тъй като пси-генераторите са прекалено скъпи, поне засега по-често се използват методиките на Золотов – НЛП и ПЛП. Изследванията показват, че над 94% от хората са податливи на такива въздействия. Спомнете си нашия бивш приятел, който се превърна в предател. Обработката върху него бе извършена с думи и прилагане на малко чиста психология, залагане върху отрицателните качества като алчност, например. По старата, изпитана рецепта от Талмуда. В един от Интернет форумите попаднах на следните редове: “Няма значение дали нещо се казва в прав текст или е завоалирано или кодирано. Като цяло вибрацията на думата определя състоянието на човека който я слуша. Спектралният анализ показва, че ако анализираш внимателно гласа на един човек, кривата която се получава съответства на кривата, която се получава от спектралния анализа на инфрачервената светлина излъчена от тялото на човека, към който е била насочена. Което идва да каже, че ако човек иска да навреди на други хора не е задължително да казва някакви страшни думи. Достатъчно е да вложи съответната тоналност и ефекта може да бъде поразителен. Най-мощна е вибрацията в българските гласове и ефекта които се постига от нея. Българския език е даден да се лекува с него не да се вреди. Ако искаш да намериш кодирани послания в едно или друго музикално произведение това няма да е рудно защото го търсиш и ако търси зло, зло чуваш. Научете се да слушате правилно, а не да търсите злото защото ще го откриете но то ще е предизвикано от самите вас.” Тук бива описван по-различен метод, на със същия ефект. Още ли има невярващи в психотронното оръжие? Техниката е дотолкова напреднала, че може да се въздейства върху отделен орган. Например върху сърцето. Резултатът е инфаркт. С помощта на “несмъртоносното” оръжие може да се предизвика рак или безплодие, стерилитет. Подчертавам, че тук става дума за индивидуални методи на въздействие. Защото съществуват и масови, но те са предмет на отделен разговор. И така, човекът, срещу когото е упражнено пси въздействие се превръща в безволева кукла, в зомби.

***

Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при младежа, който пътуваше с мен до Москва през август 2003 година. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява. Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата заработва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт.
Цял научно-изследователски институт към КГБ години наред разработвал проект с работно име “Управление на психофизиологическото състояние на човека посредством дистанционни методи”, наречен също “Проект Дружба”. Днес работата по проекта се продължава в закритото селище Хелиопол край Абакан. “Месията “ Виссарион е само едно прикритие на ГРУ и на Центъра по психотроника. А привличането на заселници от България и още няколко държави се осъществява съгласно споменатия проект “Дружба”. Сега трябва да е ясно защо са нарекли така своя проект. Боже, пази ме от приятелите, от враговете мога да се пазя сам!

***

Ще вмъкна нещо на пръв поглед странично. Общото е, че разказът сякаш се отнася до използването на “обикновено” психотронно оръжие.
“През август 2004 година във Воронеж, Руска Федерация е регистрирана смърт на човек, предизвикана от компютърен вирус. Следва малък разказ.
- Усещането е много странно. На екрана е обикновения прозорец на Нортън Командера, а чувството е такова, сякаш те привлича да влезеш в самия екран. Появи се тежест в главата, шум в ушите. И е невъзможно да се откъснеш, сякаш си хипнотизиран, не можеш и с ръка да помръднеш. Все пак аз успях някак да се измъкна. Довлякох се до контакта и изключих захранването. Сядам, без нищичко да разбирам, и тук моята колежка Зина идва и казва, че Сергей е умрял, убила го е моята машина... Честно казано, аз не мога да си представя по какъв начин е била създадена тази комбинация, какъв дяволски разум я е подсказал на човека, написал този вирус. Ако, разбира се, това е човек...” Разследването на убийството във Воронеж довело до неочаквани изводи. Първият извод бил, че вирусът не е излязъл под ръката на програмист, а по някакъв начин е генериран от самия Интернет. Това породило допълнителен интерес към начина, по който човекът се е снабдил с първообраза на компютъра. Няма какво да се лъжем, става дума за катастрофата на НЛО край градчето Розуел в САЩ. Данните недвусмислено сочели, че апаратът бил атакуван, преди да се разбие. Но бил атакуван не от човешко оръжие. Крайният извод бил, че някой много искал човешката раса да разполага с компютри. Едва неотдавна бе открито, че всеки компютър, както и всеки телевизор генерира и излъчва торсионни, микролептонни сигнали. Техният получател е неизвестен. Неизвестно е и предназначението им. Но нека не се отклоняваме от темата. Сега говорехме за психотрониката и нейното използване във вреда на хората и в частност на нас, българите.

***

Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Като освен апаратурата, Золотов използваше своите методи на НЛП /Невролингвистично програмиране/ и ПЛП /Психолингвистично програмиране/. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. Макар фактите да са им прекрасно известни, скъпите ни контра- разузнавателни служби не помръдват и малкото си пръстче, за да спрат войната срещу българската нация. Нещо повече. Генерал Иван Чобанов издава изрични заповеди пси-агентите да не бъдат закачани по никакъв повод и да бъдат спрени всички разследвания срещу тях. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация. Странното единодействие между американски и руски служби се потвърди.
А в България официално бе открит Институт по психотроника. Из официалното му представяне: “Ректор на Института е Михаил Пелехатий, тренер с уникално образование и опит. Базова психологическа подготовка получава във Висшата школа на КГБ, Академията за Външно разузнаване /Всъщност тук става дума за ГРУ, б. а./ и в Института по Ериксонова хипноза – Париж. Сертифициран за Мастер и Тренер от Международната асоциация на НЛП и получава лиценз за преподаване от основателя на НЛП Ричард Бендлер. Именно благодарение на това курсистите, обучавани от Михаил Пелехатий, могат да получат международно признати сертификати "NLP Practitioner" и "NLP Master Practitioner".” Повтарям: в България има цял институт по НЛП, само скъпата ни контра-разузнавателна служба не подозира, че изобщо съществува такова нещо като НЛП.
И докато у нас се хвалят с онова, от което би следвало да се срамуват, в Русия, тази водеща сила в областта на психотрониката се тръгна по обратния път. След октомври 1993 година в руския печат излезе серия статии, посветени на торсионното оръжие и психотронните методики. Тогава разработките официално бяха разсекретени и забранени, а всъщност ги легализираха под формата на екологични научни конференции и организации. Все пак наивно е да мислим, че която и да било военна машина ще се откаже от разработването и използването на едно толкова недоказуемо и ефикасно оръжие.

***

Разполагам с още данни, които се постарах да опиша подробно. И да документирам част от тях! Само че е още много рано някои имена да бъдат изнесени. Иначе току-виж някое слабохарактерно приятелче, превърнато в предателче от агентите на Чобанов ще вземе да ми заведе съдебно дело за обида. И вместо да си върша същинската работа, ще се наложи да се разхождам до другия край на България и да присъствам на идиотски дела със зомбирани идиоти. Може и нещо по-лошо да се случи. Помните ли, например ослепяването на журналистката Анна Заркова? Според професора по право Янко Янков, бащата на Заркова, ген. Леонид Кацамунски заплашил, че ще разкаже за медицинските /в това число и психотронни/ експерименти над затворници през 80-те години на ХХ век. Службите плиснаха киселина в лицето на дъщеря му и генералът млъкна. Та нека отложим огласяването на няколко конкретни имена и ситуации. Достатъчно е, че фактите са описани, документирани и изнесени в няколко държави като гаранция, че информацията няма да се загуби.

***

Колкото до Кипър, позволявам си да цитирам информационно съобщение от Интернет: Гръцки кипърци се разбунтуваха около Британската военна база в Южен Кипър, протестирайки срещу разрушаването на 190-футовите микровълнови кули, които се използват от Британската армия и НАТО за предаване на микровълни с голяма мощност.
Гръцки военен полицай беше арестуван от полицията, а над хилядата гръцки кипърци щурмуваха затвора и го освободиха.” Май е вярно, че няма дим без огън. Да продължим.
Дотук в общи линии е ясно. Подобни неща се пишат из разни печатни издания. С много факти и конкретни имена. С какво не мога да се съглася и защо се заемам и аз да пиша по тази тема. Не мога да се съглася с чувството на безнадеждност, внушавано от тях. Те твърдят, че всичко се върши от големи, могъщи, недосегаеми сили, а от нас, малките хорица нищо не зависи. Изобщо не го приемам. Ако от нас не зависеше нищо, щеше ли да има натиск? Щеше ли да се извършват атентати, опити за убийства, а понякога и убийства? Щяха ли да пращат цели екипи агенти срещу един-единствен от нашите? Нали са всемогъщи, нека да пратят един от “всемогъщите” срещу всички нас и той да ни разпердушини. Да пратят, ама не могат, нищо няма да се получи. Те не са всесилни, те дори не са по-силни от нас. В тяхната стратегия има слаби места и наша работа е да ги открием. И самите ние да ударим. Преди да са ни довършили. Ако, разбира се, сме загрижени за бъдещето на своите деца и внуци. Ако не сме, ако изобщо не ни е грижа, тогава спокойно можем да махнем с ръка и да оставим злодеите да правят каквото си знаят и каквото си искат.
Поне аз нямам намерение да ги оставям. А познавам още достойни българи, които също нямат такова намерение. Значи – четете, мислете и продължете нататък.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750618
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031