Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: monnio
Категория: Други
Прочетен: 811096
Постинги: 307
Коментари: 1339
Гласове: 6129
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
04.12.2016 14:44 - Путин пак се мисли за голям играч
Автор: monnio Категория: Политика   
Прочетен: 2158 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2016 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image"Опитите за налагане на еднополюсен ред в света се провалиха и балансът на световната арена се възстановява."  В. Путин
 
Путя се мисли за голям играч, само защото има ядрени ракети ... Баланс бил ... Американците при всичките им кусури са най-голямата икономика в света, там се правят най-много разработки, там се основават фирми, които променят света.   Учени и блестящи умове от цял свят се стичат там. Когато Русия започне да привлича хора от цял свят, за да правят бизнес или наука там, тогава ще е балансьор. За сега просто руснаците имат късмет с подземните богатства и никакъв с управниците, които ги съсипват и ограбват по славна традиция - от векове за векове.

Иначе света от много години не е еднополюсен, ама Путин предпочита да не го забелязва. ЕС има 500 милиона жители и ограмна (обща) икономика. Китай е страхотна сила, нищо че залива света с евтина стока - и това ще отмине.

Удобно е да имаш един голям, ама огроме и страшен враг, на който да се опълчваш реално или за пред публиката. В Русия това и правят, плашат гаргите със САЩ, дето щели да им съсипят великото православие (там са го превърнали в нещо уродливо - послушание, та послушание), а и да им заличат най-великата идентичнот ... Да не забравяме Победата. Абе особености на руското национално говорене и слушане.


Тагове:   путин,


Гласувай:
2



1. appen13 - Ха-ха-ха...
04.12.2016 14:56
Слугинската ти евро-идиотия наследствено заболяване ли е, или ДА ?
Путин няма нужда да се мисли за голям играч, по простата причина, че в момента е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧ и ФАКТОР на планетата.
И нещо за обща култура, която липсва на такова НАХАЛНО НЕГРАМОТНО НПО-ОФИСНО ПЛАНКТОНЧЕ на ХРАНИЛКА при КРИМИНАЛНО-ОЛИГАРХИЧНИЯ КРЪГ "Капитал".
Най-голямата РЕАЛНА икономика в света е тази на Китайската народна република, която под ръководството на Китайската комунистическа партия произвежда и инвестира извън страната ,повече от САЩ и АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, ВЗЕТИ ЗАЕДНО !
цитирай
2. monnio - Хъм, само злоба и обиди. Напиши нещо ...
04.12.2016 15:34
Хъм, само злоба и обиди. Напиши нещо по същество и може да дебатираме.
цитирай
3. blackpredator - и аз ха-ха
04.12.2016 17:26
monnio написа:
само защото има ядрени ракети

и носителите на тия ядрени ракети как смяташ?
дялат ги с топори у Сибир от лиственица?
за да доставиш един Калибър от Каспия до трафопост у Северен Халеб, или
един Топол на моравата пред Овалния кабинет, през среда където на всеки сто
метра параметрите за действие на Закона за действие на масите и динамиката на флуидите са различни, се иска върховна мужишка технология...
та постингът май е клише...
цитирай
4. apostapostoloff - Русия не е нищо друго освен
04.12.2016 17:27
една колония на ЕС. Тя послушно ни снабдява с газ и петрол и така се изхранва. 95% от БВП на Русия идва от износ на суровини.
цитирай
5. monnio - само защото има ядрени ракети ...
04.12.2016 23:33
blackpredator написа:
monnio написа:
само защото има ядрени ракети


един Топол на моравата пред Овалния кабинет ...
та постингът май е клише...


Е точно за това говоря и аз де. Единственото с което могат да се сравняват с напредналия свят са оръжията и то ядрените ракети. И това го кара да се чувства голяма работа. Националната им гордост "Лада" вече изцяло е собственост на Рено/Нисан и постепенно производството става що годе нормално.

Русия е изключително изостанала страна, когато се сравнява с нормални страни като тези в Западна и дори в Централна Европа, също и със САЩ. И това при положение че са втория в света износител на петрол. Сравни какво е положението в Саудитска арабия, при всичките и кусури и това че е диктатура, местното население не работи (голяма грешка), а проникването на високи технологии е изключително високо не само по стандартите на арабския свят.

А Путин какво - може да сме изостанали и гладни, може да няма пари за пенсии (Медведев го казва, не аз https://www.youtube/watch?v=0XjLSdqUpx8), но пък имаме страшни оръжия.

Тук на това му казваме - на гол тумбак чифте пищови.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене