Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: monnio
Категория: Други
Прочетен: 811064
Постинги: 307
Коментари: 1339
Гласове: 6129
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.12.2016 05:11 - Скоро 120% щели да подкрепят Путин в родната Русия
Автор: monnio Категория: Политика   
Прочетен: 2291 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Горбачов обвини пред Би Би Си Запада, че се опитва по всякакъв начин да компрометира руския президент Владимир Путин, за да падне той от власт, но това нямало как да стане: 86 процента от руснаците подкрепят Путин, а скоро ще станат 120 процента". Тъй пише БНР.

Ех Миша, Миша - вие дъртите комунисти добре знаете, че не е важно кой как гласува (отговаря на анкети), а кой как брои гласовете. То и у нас БКП получаваше над 95% от подадените гласове, на едни избори за парламент не отдавна депутат от ГЕРБ бе изловен от журналисти, че излиза с чували от залата, където се броята хласовете, а той каза че помагал на бременна жена.

В Русия са не по-малко нагли - клипове в youtube с изборни манипулации бол. Дори Славчо певеца и бъдещ нов политик използвал в шоуто си (кой го гледа този човек?!) такъв клип, като илюстрация как се лъже на избори у нас.

Та Миша, след като геройски избиха когото можаха в Алепо (град с оклоло милион души по-голям от София преди войната) и повдигнаха духа на руския народ, който е обграден от врази от де ли не, редно е рейтинга на Путин да тръгне нагоре, нали?

И защо да е само 120%? Като ще ги изкарвате над 100 давай смело, на пролет 140, лятото 160, а за Рождество през 2017 и 200%. Разбира се с подкрепата на казионната РПЦ - тук поизмряха агентите на комунистите сред митрополитите, но в руската православна църква сред свещенството са комунист до комуниста.

Дерзайте другари. Както сте я подкарали скоро и Русия ще е разпаднете, както разпаднахте любимия ви СССР. И тогава постепенно мизерията и корупцията разяждаха обществото, а когато приключи петролната ера с въвеждането на електрически колици - ядец мечтите за СССР ще си останат само мечти.

А комунистите са опасно нещо: "На съветския - не, на съюза - да. В старите граници, същия състав и доброволно", Кого ще вземете обратно в съюза Миша - Украйна, Грузия, Литва, Латвия, Естония, Азарбейджан или Молдова? Част от Молдова е окупирана от 91-а година, а част от Украйна от 2014-а. Една трета от Грузия от 2008-а година. Пред Прибалтика дрънкате оръжие. Дали забогателия Азарбеджан ще иска обратно в нерушимия съюз? 

Миша, дори Беларус, Казахстан и Армения не се натискат за съюз, че дори и в митническия евразийски съюз не щат особено.

Ех Миша, Преустройството на гнилия социализъм бе добро, ама това че се срина бе още по-добро. Стой си в историята, че от както взе да се мазниш на Путин преди няколко години ми се гади от теб.

image


Тагове:   путин,   Горбачов,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - А "великата и непобедима" руска армия в Палмира
14.12.2016 05:30
бе натикана оня ден в кучи гъз от шепа ислямисти:

http://apostapostoloff.blog/politika/2016/12/13/poredniiat-proval-na-rusiia.1496322
цитирай
2. monnio - Само това да е ...
14.12.2016 05:50
Руската армия е жалка и си го казват самите руснаци. В Грузия победиха, защото съотношението на силите бе 4:1 в тяхна полза и при все това загубиха повече самолети и хеликоптери от грузинците. След като на бързо завладяха Крим (защото единствената военна база на полуострова е тяхна) и нападнаха източна Украйна ги спряха отряди от доброволци, докато се реорганизира украинската армия. И до ден днешен в Русия се откриват анонимни гробове на войничета умрели неофициално в Украйна. Ни вест, ни кост, ни някаква парична помощ за семействата им ... изчезнали и толкоз.

На прочутия им дизелов самолетоносач по технически причини му се разбиха 2 от 12 самолета. Ракетата Булава години наред правеше зарево над северна Европа след като се взривяваше при пробни пускове.
цитирай
3. getmans1 - Горницата над 86% е българско ру...
14.12.2016 09:18
Горницата над 86% е българско русофилско дело, тук в блога даже им знаем НИК-овете, а често четем и за „мокрите“ им сънища дето герой им е Путин.
цитирай
4. blackpredator - абе вие не четете ли?
14.12.2016 10:48
"Путин се намеси в изборът на Тръмп"
тия до 120% са мириканци
цитирай
5. vencivaleri1951 - И като е толкова "смешна и жалка"
14.12.2016 12:10
monnio написа:
Руската армия е жалка и


руската армия защо толкова огромна е територията на Русия. Така ли мислят за тази армия шведи, французи, германци, турци...?
За Грузия откровено лъжеш. Там влезе корпус и на практика сражения с храбрите грузинци/ извършили истинска касапница в Южна Осетия срещу мирни и невъоръжени осетинци/ не е имало. Онези бягаха на спринт до Тбилиси заедно с паникьосания си президент/впрочем осъден и търсен именно за тази война от самите грузинци/. Това, че руснаците не влязоха в Тбилиси бе продиктувано от факта, че трябваше да вземат Грузия отново на хранилката-то и сега над милион са грузинските гастарбайтери в Русия
За ракетите?
Аз не знам какви зарева гледаш, но няма специалист в тази област който да не каза
"Туше" зо точността и ефективността на ударите от Каспийско море по ИД.
Пък и руснаците години на ред са като таксиметрови шофьори на американските астронавти защото космическите ракети на янките правят "Бум"
За "кузнецов" си прав. Няма какво да прави кораб за северни морета в Средиземноморието. Вълната е друга, температурата и съставът на въздуха са други-то за това са така наситени и газовете от тръбата
цитирай
6. monnio - Ех vencivaleri1951 ...
14.12.2016 23:00
Все американците са ви устата, а си говорим за Русия. Ама карай - бъркаш ракетите калибър и булава, а тя се изстрелва от новия им клас подводници, а не от ракетни крайцери. В Каспийско море никой няма да пуска атомна подводница. Потърси информация за булава и ще разбереш, улучиха Камчатка и казаха че е успешен опита, все пак носи ядрени ракети, не е толкова важна точността за военните им.

Бум правят частни ракети, НАСА реши да инвестира в полети към Марс а междувременно си разработва наследник на совалите. Впрочем над 150 фирми в САЩ развиват активно космически програми. Една от тези фирми успя да приземи първата степен на ракетата успешно върху платформа в океана. Имаш ли представа друже какво постижение е това?

Осетинския и абхазкия конфликт, както и Нагорни Карабах, Приднестровието, Източна Украйна се водят от Русия на принципа не е важно аз да съм добре, а другия да е зле. Южна Осетия е колкото област Благоевград с горе долу толкова население. Осетинците са толкова руснаци, колкото и китайците, ама им раздадоха паспорти и след като грузинците се опитаха да си върнат територията в която има руски "миротворци", същите като в Приднестровието заграбено от Молдова вкараха няколко армии, най-вече окупационните от Чечения.

Не знам какво мислят за руската армия французите, но шведите се плашат, защото до преди няколко години тяхната я бяха докарали почти до положението на нашата. Русата авиация им изкара акъла, не е същото като флота и армията.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене